PDA

View Full Version : Log in



JimD
Sun, 27th Aug 2006, 09:29 AM
I have to log in every time I return to the site, even with the 'remember me' box checked, a real pain in the you know what. Whos responsible for this atrosity? :angry

NaCl_H2O
Sun, 27th Aug 2006, 09:41 AM
Jim, it works for me (Remembering) - maybe you just aren't very memorable ;)

Seriously, I think you need to enable cookies or something in your browser?

brewercm
Sun, 27th Aug 2006, 09:56 AM
Working for me too.

klondike4001
Sun, 27th Aug 2006, 11:18 AM
you need to enable cookies from personalized sites, those are the cookie that store passwords.

JimD
Sun, 27th Aug 2006, 12:35 PM
Its been working fine up until maasts most recent glitch, Ill try logging in from the home page. Cookies are enabled and all other subscribed forums are working fine. Thanks.

lhoy
Sun, 27th Aug 2006, 02:11 PM
Me too Jim. Since the problem I have to login over and over and that is with cookies set to on. No problems before the glitch. I have logged in at both locations (forum and main page.)

Lee

JimD
Sun, 27th Aug 2006, 04:20 PM
hmmm, seems like its working now that Ive logged in on the home page. Maybe Chris will address this.

txyaloo
Sun, 27th Aug 2006, 11:55 PM
I've had this happen pretty frequently. It seems like the cookie might not be set when you log in from the forums. Every time I've had the problem, logging in from the home page corrected it.

Bill S
Mon, 28th Aug 2006, 11:09 PM
Logged in from the front page - worked for me!